Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı âdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

merhaba zerrinyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya nazar boncuğu kanat elimizde proje var ölçülere göre eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak hediye verilmesi önemle rica olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binaların gestaltsına mütenasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

120 zaman dayanikli yangin Yangın Merdiveni Kapısı kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Yangın Kapısı Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri yüz baplar muhatara görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından Yangın Çıkış Kapısı belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faik kalite ve en birebir yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page